Επιστημονική Ανακάλυψη Αποκαλύπτει Πώς Μπορείτε Να Ζήσετε Καλύτερα Για Πάντα

Εάν δεν βιώνετε τέλειες, αρμονικές, χωρίς πίεση πιέσεις για τη ζωή αυτή τη στιγμή, είναι επειδή υπάρχουν ορισμένα ανεπίλυτα προβλήματα στον κόσμο σας που την εμποδίζουν να συμβούν. Η απλή λογική αναγκάζει το συμπέρασμα ότι αν μπορούσατε να λύσετε με κάποιο τρόπο αυτά τα προβλήματα, θα αποκατασταθεί η αρμονία.

Μπορείτε Να Ζήσετε Καλύτερα Για Πάντα

Φαίνεται ότι όλοι έχουν προβλήματα με το να γλιτώσουν ότι θα έδιναν τίποτα για να απαλλαγούν. Αλλά πολύ λίγοι ξέρουν πώς να το κάνουν και με την ξέφρενη αναζήτηση τους για το φευγαλέο “κάτι” που μπορεί να τους λύσει βρίσκουν ότι οι προσπάθειές τους είναι λιγότερο από αποτελεσματικές και πολύ συχνά παράγουν περισσότερες απογοητεύσεις παρά λύσεις.

Όχι Μόνο Οι Αγώνες Αυτοί Δεν Είναι Παραγωγικοί, Είναι Τελείως Περιττοί

Η αυτοβοήθεια, οι γοητευτικοί γκουρού σπανίως προσφέρουν οποιεσδήποτε μόνιμες λύσεις, διότι τα μηνύματά τους βασίζονται στην ακαδημαϊκή θεωρία, στο συναισθηματικό “χνούδι” ή στις φιλοσοφικές αφαιρέσεις. Αυτά στερούνται ουσίας και στερούνται οποιασδήποτε αποδεδειγμένης επιχειρησιακής αρχής. Ξέρω. Έχω πάει εκεί.

Πριν από χρόνια, ήμουν σίγουρος ότι είχα περισσότερα από τα δίκαια μου μερίδια των προβλημάτων και ένιωθα ότι με παγιδεύτηκα ανάμεσα στο σπαθί και στον τοίχο χωρίς να διαφεύγω. Αλλά, με ευγνωμοσύνη, βρήκα ότι υπάρχει μια διέξοδος!

Υπενθύμισα ότι ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασε περισσότερο από τα παλιά μου βιβλία φυσικής κολεγίων ήταν ότι αυτό το σύμπαν λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με τους αμετάκλητους φυσικούς νόμους και αρχές που δεν έχουν ποικίλη καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εδώ ήταν μια αναζωογονητικά απρόσωπη επιχειρησιακή προϋπόθεση που ήταν πραγματικά επιστημονική. “Επιστημονική” ορίζεται από τον Webster ως “η γνώση ή η ανακάλυψη της λειτουργίας νόμων, αρχών και γεγονότων που υπόκεινται σε απόδειξη και δεν υπόκεινται σε κερδοσκοπία, εικασίες ή υποθέσεις χωρίς απόδειξη”.

Ποιοι Είναι Αυτοί Οι Φυσικοί Νόμοι Και Αρχές;

Το λεξικό του Webster φάνηκε να είναι ένα καλό μέρος για να ανακαλύψει γιατί οι ορισμοί που βρέθηκαν εκεί είναι εντελώς αντικειμενικοί και αμόλυντο από οποιαδήποτε λανθασμένη συλλογιστική ή ερμηνείες. Θα μπορούσα να δεχτώ αυτή την πηγή ως απόλυτη εξουσία.

Βρήκα ότι ο Webster ορίζει φυσικούς νόμους και αρχές ως “αρχές που αποδείχθηκαν αμετάβλητες μέσα από τις παρατηρούμενες κανονικότητες της φύσης, τις δημιουργικές και τις δυνάμεις ελέγχου του σύμπαντος”.

Εδώ ήταν ένας ορισμός που ήταν πραγματικά επιστημονικός, αμετάκλητος, αμετάβλητος και σταθερός καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου. Νόμιζα ότι επειδή είμαι αναπόσπαστο μέρος αυτού του τέλειου σύμπαντος, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορώ να βιώσω την ίδια προβλέψιμη αρμονία, ισορροπία και τελειότητα και να είμαι ελεύθερος από όλες τις συγκρούσεις, τα προβλήματα και τις επακόλουθες πιέσεις, τις αγωνίες και φόβους.

Θα μπορούσα να παρεμβολώνω αυτό ώστε να σημαίνει ότι η επιτυχία, η ευημερία, η ελευθερία και ο τρόπος ζωής χωρίς πίεση είναι εξίσου φυσιολογικοί για μας, όπως είναι το υγρό νερό;

Για να σκεφτούμε διαφορετικά θα ήταν να αρνηθούμε τις «δημιουργικές και ελεγκτικές δυνάμεις του σύμπαντος» και να πιστέψουμε ότι αυτοί οι νόμοι και οι αρχές θα μπορούσαν κατά κάποιον τρόπο να παραμεριστούν ή να παραμορφωθούν. Η απλή λογική μας υποχρεώνει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αν τα προβλήματα υποστηριχθούν από οποιοδήποτε αμετάκλητο νόμο ή αρχή, τα προβλήματα θα ήταν εξίσου απόλυτα και δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιλυθούν. Γνωρίζουμε από την προσωπική εμπειρία ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Με βάση τη λογική αυτών των γεγονότων, έκανα μια συναρπαστική ανακάλυψη. Ανακάλυψα ότι υπάρχει μόνο μία κύρια αιτία όλων των προβλημάτων. Όταν αυτό το ριζικό αίτιο κατανοηθεί και εφαρμοστεί σωστά, όλα τα προβλήματα, ανεξάρτητα από τη φύση τους ή την εμφανή σοβαρότητα, θα εξαφανιστούν σαν νιφάδες χιονιού σε ένα ζεστό ταψί.

Εδώ ήταν το βασικό στοιχείο που λείπει από όλες τις παραδοσιακά αποδεκτές τεχνικές αυτοβοήθειας, προσωπικής ανάπτυξης και επίλυσης προβλημάτων που δεν είναι κατασκευασμένες σε επιστημονικό ίδρυμα. Η ανακάλυψη αυτή συμπληρώνει αυτό το κενό και καθιστά αποτελεσματικότερα όλες τις άλλες μεθοδολογίες παραγωγικές.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, έχω δοκιμάσει, δοκιμάσει και αποδείξει τη βιωσιμότητα αυτής της ανακάλυψης προς όφελος μιας ευρέως διαφοροποιημένης προσωπικής, επαγγελματικής και εταιρικής πελατειακής βάσης που συμπεριέλαβε πολλούς από τους γίγαντες της αμερικανικής επιχείρησης.

Βασισμένη στην πολύ βασική δομή του σύμπαντος, αυτή η ανακάλυψη λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια και προβλεψιμότητα. Η αμετάκλητη, αδιαμφισβήτητη κυριαρχία της στηρίζει και στηρίζει τη φύση της, αποκλείοντας κάθε σιωπηλή αντίθεση. Όταν αυτές οι “δημιουργικές και ελεγκτικές δυνάμεις του σύμπαντος” επιτρέπεται να επηρεάσουν τις υποθέσεις μας, εξασφαλίζεται η επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

Αυτή η επιστημονική προσέγγιση οδηγεί σε αδιάψευστα συμπεράσματα που καθιερώνουν ένα σταθερό θεμέλιο πάνω στο οποίο πρέπει να οικοδομηθούν μόνιμες αρμονικές εμπειρίες ζωής.