Μερικές Μικρές Συμβουλές Διαχείρισης Από Την Εμπειρία Μου

Η ομαλή διαβίωση είναι κάτι περισσότερο από έναν τρόπο ζωής. Είναι πάθος. Το αγαπώ!

Γιατί, ποιος δεν θα ήθελε να πληρώσει για να αγοράσει προϊόντα που χρησιμοποιούν καθημερινά; Ακολουθεί το πώς το κάνω.

Αγοράζω ένα στοιχείο που έχει μια προσφορά έκπτωσης (είτε ένα κατάστημα ή έκπτωση κατασκευαστή) ενώ είναι στην πώληση και να χρησιμοποιήσει ένα κουπόνι κατά την αγορά. Αυτό είναι! Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο, σχεδόν πάντα έχω μπροστά. Όταν όλα έχουν γίνει, έχω πάρει πίσω περισσότερα από όσα πραγματικά πληρώνονται για το στοιχείο.

Ακόμη και όταν πρέπει να πληρώσω για τα αντικείμενα όπως αποσμητικό, σαμπουάν, σαπούνι, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσες, είναι περίπου 50 σεντς για ένα στοιχείο που θα κοστίσει αρχικά μέχρι $ 2 – $ 4.

Είμαι Ο Μόνος Εκεί Έξω Που Ενθουσιάζεται;

Αμφιβάλλω! Τουλάχιστον ελπίζω όχι. Αυτό θα με έκανε “Τρελό”, έτσι δεν ήταν; Αλλά πολλοί λαοί απλά δεν ξέρουν πώς να συνδυάσουν τα μέτρα εξοικονόμησης χρημάτων για να μεγιστοποιήσουν τις οικονομίες.

Το τοπικό φαρμακείο μου (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι μια εθνική αλυσίδα) συχνά διαφημίζει αντικείμενα δωρεάν μετά την έκπτωση. Γεια σου, αυτό περικοπές για πολλή δουλειά για μένα. Εύκολα λεφτά! Είμαι επίσης αρκετά τυχερός για να έχω ένα μπακάλικο στην περιοχή μου που προσφέρει εκπτώσεις και προσφέρει διπλά κουπόνια (μερικές φορές ακόμη και διπλασιασμό των κουπονιών αξίας $ 1 ως ειδική προσφορά). Περιττό να πω, με έξι στόματα για να ταΐζετε (εγώ, ο σύζυγός μου και τέσσερα παιδιά), αγαπώ αυτήν την ιδέα!

Ως συντάκτης του https://www.moneyamulet.com.gr/, ψάχνω πάντα νέους τρόπους για να εξοικονομήσω χρήματα. Επισκεφθείτε μας και ακολουθήστε έναν από τους συνδέσμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μοιραστείτε τις ιδέες σας ή απλά να μας πείτε πόσο ενθουσιασμένοι έχετε για την οικονομία! Επιτρέψτε μου να ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος. Τότε μπορούμε να θέσουμε τις ανησυχίες της οικογένειάς μου για να ξεκουραστούν. Νομίζουν ότι είμαι πραγματικά τρελός.

Ακολουθούν μερικοί άλλοι τρόποι με τους οποίους σώζω τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά: Χρησιμοποιείτε πάντα αντικείμενα που είναι επαναχρησιμοποιήσιμα αντί να πετάτε μακριά. Για παράδειγμα: Επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα καφέ, φλιτζάνια και πλάκες, και το αγαπημένο μου pet peeve.

Η Μεγάλη Συνωμοσία

Οι μεγάλοι κατασκευαστές σάκων σάντουιτς θα μας οδηγήσουν στο να πιστέψουμε ότι χρειάζεται επιστήμη πυραύλων για να κρατήσει ένα φρέσκο ​​σάντουιτς. Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτό, Πόσο καιρό χρειάζεστε για να διατηρήσετε το φρέσκο ​​σάντουιτς ούτως ή άλλως; Δεν είναι σαν να πηγαίνει στο φεγγάρι. Πάμε στο γραφείο ή το σχολείο για μερικές ώρες.

Ο πιο πρακτικός τρόπος προσέγγισης είναι να αγοράσετε δοχεία με μέγεθος σάντουιτς που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Αυτό είναι επίσης πολύ φιλικό προς το περιβάλλον μειώνοντας πολλά απόβλητα.

Εάν, ωστόσο, έχουν πρόβλημα να βρουν εκεί τρόπο πίσω στο σπίτι (το οποίο είναι πιθανό εάν έχετε παιδιά), μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά εάν αγοράσετε την απλή παλιά τσαλακωμένο τσάντα σάντουιτς που κοστίζει ένα απλό κλάσμα του ξεδιψάει το είδος φερμουάρ φερμουάρ. Η μητέρα σας χρησιμοποίησε αυτά τα χρόνια και χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Έχω χρησιμοποιήσει και τις δύο μεθόδους εδώ και χρόνια και ποτέ δεν έλαβα ένα παράπονο από ένα παλιό σάντουιτς!

Θα διαπιστώσετε ότι κάνοντας αυτά τα μικρά πράγματα όπως η χρήση πραγματικών κυπέλλων και πινακίδων αντί να πετάξουν χαρτί ή πλαστικό και η ανακύκλωση δοχείων για αποθήκευση ή ακόμα και για χρήση σε βιοτεχνικά έργα, μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Καθένα από τα ίδια μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά όταν τα βγάλουμε μαζί, έχουμε τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

Μην Το Αγοράζετε Αν Δεν Το Χρησιμοποιείτε

Πράγματα όπως μικρές συσκευές κουζίνας, εργαλεία επισκευής και εργαλεία κηπουρικής είναι καλά παραδείγματα. Ξέρουμε ότι θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη αν είχαμε ακριβώς την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουμε.

Υπάρχουν 101+ μικρές συσκευές κουζίνας διαθέσιμες για να το κόβουμε, να το αλέθουμε, να το ανακατεύουμε, να το ανοίγουμε, να το ψήνουμε, να το ψησταρίζουμε, να παίρνεις το μήνυμα.

Απλοποιήστε τη ζωή σας και περιορίστε τη σε ένα ζευγάρι που απλά δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Για μένα είναι ο μπλέντερ μου και ο επεξεργαστής τροφίμων. Αν και, εξετάζω σοβαρά έναν κατασκευαστή ψωμιού.

Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τα χρήματα ακόμα. Ειδικά όταν είμαι τόσο κοντά σε μια έξοδο ψωμιού. Αλλά, δεν μπορείτε να νικήσετε τη γεύση φρέσκου ψημένου ψωμιού. Δεν υπολογίζω τον κατασκευαστή του χαρτοπετσέτας είναι αυτές τις μέρες. Δεν θα τολμούσα να σας ζητήσω να το δώσετε! Τι είμαι τρελός; Λοιπόν, ίσως ..

Είναι μικρά πράγματα όπως το παραπάνω παράδειγμα που προσδιορίζουν την λιτή ζωή.

Πάρτε πάντα την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Ψάξτε γύρω. Εάν πρόκειται για μια μεγάλη αγορά, θα θέλετε να μάθετε τι να ψάξετε. Ερευνήστε και συγκρίνετε τα προϊόντα στο διαδίκτυο ή στα φυλλάδια πώλησης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο για τον έμπορο λιανικής από έναν ενημερωμένο καταναλωτή. Αυτό θέλεις να είναι. Ένας ενημερωμένος καταναλωτής ξέρει πότε είναι καλή τιμή!

Η οικονομική ελευθερία είναι ένας σημαντικός στόχος για τον οποίο όλοι πρέπει να αγωνίζονται. Σημαίνει να έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες και να έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε αποφάσεις χωρίς να ανησυχείτε για τα χρήματα.

Η επίτευξη οικονομικής ελευθερίας μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά είναι εφικτό με κάποια αφοσίωση και προγραμματισμό. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας προς την οικονομική ελευθερία.

Σχολιάστε