Ελέγξτε Το Μυαλό Για Να Πετύχετε Στη Ζωή Σας

Ξύλινος άνθρωποςΑν και πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν εργαλεία αυτοβοήθειας όπως επιβεβαιώσεις, οπτικοποιήσεις, τεχνικές NLP και πνευματικές επικλήσεις, μερικές φορές διαπιστώνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Αυτό, τουλάχιστον, είναι απογοητευτικό.

Εγκέφαλος/Υπολογιστής

Μετά από πολλά χρόνια μελέτης, διαπίστωσα ότι ο εγκέφαλος μπορεί να συγκριθεί με έναν υπολογιστή. Από τη στιγμή που ο υπολογιστής ιδρύθηκε για να αναπαράγει μερικά από τα χαρακτηριστικά του εγκεφάλου μας, η αναλογία λειτουργεί και με τον άλλο τρόπο.

Σε έναν υπολογιστή, ένα κατεστραμμένο αρχείο, ένας ιός ή οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο λογισμικό επαρκεί για να επιβραδύνει τον υπολογιστή, να δημιουργήσει συχνές διακοπές και να δημιουργήσει δυσκολίες στο άνοιγμα ορισμένων αρχείων.

Σε έναν εγκέφαλο, μια αρνητική απόφαση βασισμένη σε κάποιο ανησυχητικό γεγονός αρκεί για να δημιουργήσει εσωτερική αντίσταση. Αυτή η αντίσταση είναι ασυνείδητη και συχνά αψηφά τις πιο γενναίες προσπάθειες από το συνειδητό μυαλό για να την νικήσει.

Ενώ εργάζεστε σε θεραπεία ή ολιστική πρακτική είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεπεραστούν οι αναστολείς, οι εσωτερικοί βρόχοι ανατροφοδότησης που εμποδίζουν την πρόοδο προς τα εμπρός, δεν είναι πάντα βολικό και προσιτό να βρείτε το σωστό άτομο όταν το χρειάζεστε.

Πείτε Την Προσευχή

Τι κάνουμε για να προχωρήσουμε όταν αισθανόμαστε κολλημένοι; Πώς εντοπίζουμε τον εγκέφαλο; Και πώς το κάνουμε μόνοι μας;

Έχει δημιουργηθεί ένα σενάριο που μιλάει στο ασυνείδητο μυαλό σας χρησιμοποιώντας μια πνευματική προοπτική. Είναι σκόπιμα περίπλοκο και σύγχυση στο συνειδητό μυαλό, έτσι ώστε το ασυνείδητο παίρνει να εργαστεί. Επίσης, δεν αισθάνεστε τίποτα αφού τελειώσετε, δεδομένου ότι είναι κάτω από το ραντάρ της συνηθισμένης συνείδησής σας.

Θα σας το πω για να δοκιμάσετε. Και, παρεμπιπτόντως, εάν αισθάνεστε ότι δεν λειτουργεί, αναγνωρίστε ότι και αυτό είναι αντίσταση και δουλειά για την απελευθέρωση της αμφιβολίας σας (που είναι βασικά ένας φόβος αποτυχίας).

Πνεύμα, παρακαλώ εντοπίστε την προέλευση της αίσθησης / σκέψης μου για να νιώσετε αρνητική (εισάγετε την αίσθηση ή την πεποίθηση που θέλετε να απελευθερώσετε εδώ).

Πάρτε κάθε επίπεδο, στρώμα, περιοχή και όψη της ύπαρξής μου σε αυτή την καταγωγή. Αναλύστε και επιλύστε τέλεια, με την αλήθεια του Θεού.

Ελάτε μπροστά στο χρόνο, θεραπεύοντας κάθε περιστατικό που βασίζεται στην ίδρυση του πρώτου, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού μέχρι να είμαι σήμερα, γεμάτη με το φως και την αλήθεια, την ειρήνη και την αγάπη του Θεού, τη συγχώρεση του εαυτού μου για τις λανθασμένες αντιλήψεις μου, τη συγχώρεση του κάθε ανθρώπου, τόπου, περίστασης και γεγονότος που συνέβαλαν σε αυτό το συναίσθημα / σκέψη.

Με απόλυτη συγχώρεση και αγάπη χωρίς όρους, διαγράφω το παλιό από το DNA μου, το απελευθερώστε και αφήστε το τώρα! Νιώθω (εισάγετε τον τρόπο που θέλετε να αισθανθείτε εδώ).

Επιτρέπω κάθε φυσικό, πνευματικό, συναισθηματικό και πνευματικό πρόβλημα και μια ακατάλληλη συμπεριφορά που βασίζεται στα παλιά συναισθήματα να εξαφανιστεί γρήγορα.

Σας ευχαριστώ, Πνεύμα, για να έρθετε στη βοήθειά μου και να με βοηθήσετε να επιτύχω το πλήρες μέτρο της δημιουργίας μου. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ! Σ ‘αγαπώ και συγχαίρω τον Θεό από τον οποίο ρέουν όλες οι ευλογίες.

Σχολιάστε