Μια Αληθινή Ιστορία Που Με Βοήθησε Να Καταλάβω Εμένα

Η ιστορία που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των εννοιών ενός μαθήματος στην ανασκαφή και ανανέωση της ζωής είναι εμπνευσμένη από τα πραγματικά γεγονότα. Ως συγγραφέας, μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις μου είναι η περιστροφή της ζωής σε αυτό που ελπίζω ότι θα είναι πρωτότυπες δημιουργίες που θα σας ενημερώνουν.

Αυτό το άρθρο εμπνέεται από το είδος των καταστάσεων που διαμόρφωσαν την επέκταση της διαβούλευσής μου στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης. Είτε πρόκειται για το τέλος μιας ρομαντικής σχέσης είτε για το θάνατο ενός αγαπημένου, δεν υπάρχει διαφυγή από τη θλίψη της απώλειας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bastian Doering (@fromwherehestands) στις

Σας ενθαρρύνω να ψάξετε για τα κομμάτια της ιστορίας σας εδώ γιατί αυτή είναι μια ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας σε έναν νέο καθρέφτη. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε.

Ας φανταστούμε ότι τα ονόματα και οι λεπτομέρειες αυτών των εμπειριών πελατών έχουν αλλάξει, αλλά τα μέρη που έχουν σημασία είναι τα ίδια.

Αυτή η ιστορία ξεκινάει με μια μέρα στη ζωή μιας τριάντα ετών παλιά μητέρα σπίτι δύο. Στα γενέθλιά της το τηλέφωνο χτύπησε.

“Γεια σας, το όνομά μου είναι Ray G… Δεν με ξέρετε, αλλά ο σύζυγός σας έχει μια υπόθεση με τη σύζυγό μου…”

Μέχρι τη στιγμή που ήρθε σε επαφή μαζί μου, ο σύζυγός της είχε ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα σε κλαμπ και ταινίες μεγάλων αποστάσεων που ήταν σοβαρά χρεωμένα. Κυριολεκτικά στα πρόθυρα να είναι άστεγοι, με πάρα πολλούς λογαριασμούς ήδη πολύ αργά. Αλλά καμιά από αυτές δεν έκανε τίποτα γι ‘αυτό, ούτε καν το πρόβλημα στο οποίο ήταν ο γάμος τους θα μπορούσε να πάρει την προσοχή τους. Και οι δύο συνέχισαν να παρευρίσκονται χωριστά, εναλλασσόμενοι για να εξασφαλίσουν ρυθμίσεις παιδικής μέριμνας.

Οι γείτονες και τα άλλα μέλη της εκκλησίας δεν φαινόταν να είναι τίποτα πέρα ​​από το συνηθισμένο όταν εμφανίστηκαν για κοινωνικές δεσμεύσεις ή κοινωφελείς εκδηλώσεις.

Μια μέρα ο σύζυγός της επτά ετών μόλις βγήκε έξω, αλλά όχι μέχρι που είχαν επιδιώξει και τη μοιχεία ως λύση στα προβλήματα των σχέσεών τους. Όταν η απιστία του ανακαλύφθηκε, αντιπολίτευε με τη δική της. Αντί να προσπαθήσει να κερδίσει την αγάπη της, όπως περίμενε, τα άφησε, αλλά όχι πριν από την εκκαθάριση του τραπεζικού λογαριασμού.

Το μόνο που είχε ήταν τα δύο παιδιά με τα αντικείμενα, τα ντουλάπια γεμάτα παιχνίδια, τα μοντέρνα ρούχα, η αυξανόμενη συλλογή παπουτσιών, μια αρκετά μεγάλη συλλογή βιβλίων (κυρίως μυθιστορήματα ρομαντισμών και εκπαιδευτικά βιβλία / περιοδικά), καθώς και επιφάνεια εργασίας, υπολογιστή και εκτυπωτή. Θα καλέσουμε αυτήν την γυναίκα την Κατρίνα.

Είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Πριν μπορέσει πραγματικά να παλεψει με την κατάσταση της πηγαίνει από χωρισμένο σε διαζευγμένο. Η επαγγελματική της πείρα δεν ήταν το είδος της ουσίας που ήθελε να αναγραφεί στο βιογραφικό της, εκτός από μερικές λιανικές θέσεις εργασίας.

Πραγματοποιήσαμε μερικές συναντήσεις όπου μίλησε για την πρόθεσή της να συνεχίσει τη ζωή της. Μίλησε για να το βάλει μαζί και να κάνει κάτι εκπληκτικό και παραγωγικό.

Είπε ότι ήθελε να είναι συγγραφέας και τελικά συντάκτης. Φαντάστηκα ότι ονειρευόταν την ημέρα που θα έδινε ένα μυθιστόρημα και θα έβγαζε ένα βιβλίο. Αναφέρθηκε σε μερικές περιπτώσεις ότι σκέφτηκε ότι θα ήταν δροσερό να εργαστεί για έναν εκδοτικό οίκο ή να ξεκινήσει τη δική της.

Τέλεια νόμιμες φιλοδοξίες, αλλά τι είχε παραβλέψει;

Παραβλέπει το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη αναπτύξει την πειθαρχία για να γράψει καθημερινά ή και εβδομαδιαία. Και το γεγονός παραμένει ότι κανένας, ακόμη και της, δεν ήξερε αν μπορούσε να γράψει.

Ενώ είναι σίγουρα καλό να γνωρίζετε πού θέλετε να πάτε, ένα ευέλικτο σχέδιο για να φτάσετε εκεί είναι, τουλάχιστον, εξίσου πολύτιμο. Το απλό της σχέδιο έπρεπε να περιλαμβάνει μια στρατηγική για την αντιμετώπιση των προκλήσεων για την επίτευξη των στόχων της. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να εκτιμήσει με ακρίβεια πού ήταν αυτή τη στιγμή της ζωής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GaRy vee official fan page (@gary_veynurchuk) στις

Ένας από τους πρώτους ενάγοντες που αναγνωρίστηκαν ότι υπονομεύουν τη δημιουργία μιας πιο εκπληκτικής ζωής ήταν η ποσότητα ενέργειας και εστίασης που έδινε σε σχέσεις που δεν την εξυπηρετούσαν.

Όχι μόνο η Κατρίνα βυθίστηκε σε μια κοινωνική ομάδα που δεν υποστήριζε την αυτοπεποίθηση, αλλά και μία που βασίζεται στη δυστυχία αγαπά την εταιρεία. Τα ρομαντικά εμπλοκή της δεν έμοιαζαν πολύ καλύτερα.

Για παράδειγμα, είχε αρχίσει αμέσως να χρονολογεί τους κυρίους που είχε δει ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος.

Δεδομένου ότι ήταν ακόμα στην άλλη σχέση του, ο ρομαντισμός τους ήταν σύντομος και αμέσως ακολουθούμενος από άλλο ακατάλληλο αγώνα. Όταν τελικά ασχολήθηκε με κάποιον με πραγματικές δυνατότητες ως υποστηρικτικό αγαπημένο σύντροφο, την εξαπάτησε. Φυσικά, ο “ωραίος τύπος” ήταν εκείνος που την βοήθησε να πάρει πίσω στα πόδια της. Πώς λοιπόν δείχνει την εκτίμησή της για τη βοήθειά του; Παίρνει έγκυος από κάποιον άλλο και τον ζητάει βοήθεια.

Επειδή η εστίασή της δεν ήταν να στηρίξει τον εαυτό της, αλλά να δραπετεύσει με τους φίλους της, δεν ήταν σε θέση να υποστηρίξει και να επικεντρωθεί στα παιδιά της. Αυτό έδωσε την πρώην σύζυγό της μόχλευση όταν ξαναπαντρεύτηκε και το ζήτημα της επιμέλειας κηδεμονία αυξήθηκε το κεφάλι. Μέχρι σήμερα έχει πρωταρχική επιμέλεια.

Ακόμη και χωρίς την πλήρη ευθύνη για τα παιδιά της, διατήρησε την ανησυχία της για καταδικασμένες σχέσεις. Έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ίδια λέγοντας ότι σκόπευε να διαβάσει το υλικό που έστειλα, αλλά δεν είχε χρόνο να σκεφτεί.

Η Κατρίνα επέμεινε ότι δεν ήξερε τι να κάνει, έτσι το καινούργιο της αυτοκίνητο ανατράπηκε, έχασε τη δουλειά της και έπρεπε να ζήσει με τη μητέρα της.

Εάν αυτό ήσαστε εσείς, τι θα κάνατε στη συνέχεια να μετατρέψετε τη ζωή σας;

Καταρχάς. Καθορίστε το πρόβλημα: Η πρώτη ανησυχία της Κατρίνας ήταν πώς να υποστηρίξει τον εαυτό της. Ήθελε να είναι συγγραφέας, αλλά τι μπορεί να κάνει αυτό θα κερδίσει άμεσα χρήματα και ακόμα θρέψει το όνειρό της;

“Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει. Όταν πιστεύετε ότι κάτι μπορεί να γίνει, πιστεύετε πραγματικά ότι το μυαλό σας θα βρει τους τρόπους να το κάνετε αυτό.” Πιστεύοντας ότι μια λύση ανοίγει το δρόμο για λύση. “- Δρ David Schwartz.

Έκανε μια άλλη δουλειά στο λιανικό εμπόριο και την ενθάρρυνα να ξεκινήσει μια online επιχείρηση με μερική απασχόληση.

“Χρειάζεται την εμπειρία του να είσαι υπεύθυνος για τη δική σου επιχείρηση, να δεχτείς την πλήρη ευθύνη για τις δικές σου υποθέσεις, καθώς και μια online επιχείρηση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με μια παραδοσιακή μπροστινή λειτουργία του καταστήματος.

Χρώμα, το χαμηλό γενικό κόστος σημαίνει ότι μπορείς να το κρατάς περισσότερο προτού να πετύχετε κέρδος ή να αναγκαστείτε να βγείτε από την επιχείρηση, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να το κάνετε, εάν είστε αποφασισμένοι “, εξήγησα.

Αυτό σήμαινε ότι η κοινωνική της ζωή θα πρέπει να μειωθεί δραματικά. Με διαβεβαίωσε ότι ήταν έτοιμη να κάνει μια αλλαγή και να αγκαλιάσει την επιτυχία και την ανεξαρτησία της. Η Τρίνα ομολόγησε ότι πάλεψε με την κατάθλιψη και ότι το πάρτι ήταν μόνο που έπρεπε να την κάνει να αισθάνεται καλά.

“Αλλά πώς γίνεται πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή που σας κάνει να νιώθετε για τον εαυτό σας;” Ρώτησα.

Δεν απάντησε.

Εξήγησα πώς θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε οδηγούς πόρων για την αυτοδιδασκαλία, σχόλια προϊόντων, άρθρα, εκπαιδευτικά υλικά μάρκετινγκ, ηλεκτρονικά μαθήματα, ηλεκτρονικά βιβλία και επινοητικά e-zines για να μάθουν τι πρέπει να γνωρίζει για να είναι επιτυχής.

“Δεν μπορώ να αντέξω όλα αυτά!” αναφώνησε.

“Πρώτον, πόσα ξοδέψατε έξω ή ψωνίζοντας τις τελευταίες εβδομάδες;” Ρώτησα.

Άκουσε. “Εντάξει, βλέπω το σημείο σας.”

Θέλετε αρκετή επιτυχία για να μειώσετε προσωρινά τον προϋπολογισμό σας στο ντουλάπα; Μόνο εσείς ξέρετε πότε έχετε αρκετό και αν συνεχίσετε να κάνετε το ίδιο πράγμα απολύτως τίποτα δεν θα αλλάξει.

Είναι πάρα πολύ άλλο χρόνο να αγωνίζεται πριν επιστρέψει έτοιμος να ασχοληθεί μαζί μου και να κάνει το έργο που μόνο θα μπορούσε να κάνει. Οι ερωτήσεις που έθεσα σε αυτήν έχουν γίνει ένα εξαιρετικό εργαλείο αξιολόγησης. Σας ενθαρρύνω να ξεκινήσετε εδώ αν είστε στο δικό σας μονοπάτι της προσωπικής βελτίωσης με βάση την προσωπική ενδυνάμωση και τη διαχείριση σχέσεων.

Ποιο είναι το επόμενο;

  1. Αξιολογήστε πώς έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα τους πόρους σας;
  2. Σκεφτείτε πόσα έχετε επενδύσει σε μάταιες προσπάθειες και σχέσεις ενώ αποφεύγετε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων σας. Είστε έτοιμοι να το αλλάξετε αυτό;
  3. Εάν θα μπορούσατε να βοηθήσετε τώρα, θα μπορούσατε;

Αν απαντήσατε ναι, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Σχολιάστε