Κατακτήστε Την Κορυφή Και Βελτιώστε Τον Εαυτό Σας Σήμερα

Η κρέμα ανεβαίνει στην κορυφή. Αυτό σημαίνει ότι διαχωρίζεται από το γάλα. Ίσως αυτό είναι πραγματικά το Κίνημα της Νέας Εποχής.

Λέμε ότι είναι μοναχικός στην κορυφή. Ναι είναι. Ίσως πρέπει να καταλάβουμε πώς να διατηρήσουμε τον εαυτό μας σαν κρέμα, αλλά και να παραμείνουμε τυλιγμένοι μέσα στο γάλα; Φαντάζομαι ένα είδος γλυκιά έρημο όλα παρακμιακά και θαυμάσια… σαν ζεστό κακάο με τα marshmallows ανακατεύονται μέσα και όχι απλώς επιπλέουν στην κορυφή.

Φτωχό παιδί - Πλούσιο παιδί

Αλλά τότε το marshmallow δεν είναι πλέον μια μοναδική θαυμάσια θεραπεία, έχει κατανεμηθεί στις μάζες και έχει χάσει την ακεραιότητά του. Είναι ένα διαφορετικό μάθημα που μπαίνει στο παιχνίδι αφού έχετε δοκιμάσει ένα αξιοπρεπές κομμάτι φώτισης και ανάπτυξης.

Κοιτάξτε το παιδί που μεγαλώνει φτωχό

Ταξιδεύει κατά μήκος του ταξιδιού του και αποφασίζει να αλλάξει αυτό που βιώνει. Έτσι, καθώς κινείται μέσω της ζωής, κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να διαφωτίσει τον εαυτό του για το πώς να δημιουργήσει έναν άφθονο τρόπο ζωής.

Τελικά επιτυγχάνει τους στόχους του και έχει ένα υπέροχο σπίτι, αυτοκίνητα, χρήματα για διακοπές με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Τα παιδιά του δεν θα πρέπει να εργάζονται τόσο σκληρά. Διαθέτει τα χρήματα του κολλεγίου τους μακριά από το ταμείο συνταξιοδότησης. Είναι άφθονος, επιτυχημένος και πλούσιος. Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι οι φίλοι που μεγάλωσε είναι ακόμα γύρω; Δεν είναι πολύ καλή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που βιώνουν την εκπλήρωση της επιλογής να επιτύχουν σε αυτή την περιοχή καταλήγουν να χρειαστεί να αφήσουν τους φίλους τους πίσω. Συχνά τα μέλη της οικογένειας θα ταλαιπωρούνται και θα τους αποφεύγουν. Θεωρείται σαν ένας κακός άνθρωπος επειδή πέτυχε, ενώ οι συμπαίκτες του απέτυχαν. Τελικά πρέπει να βρει νέους φίλους και ίσως και νέα οικογένεια.

Δεν διαφέρει από την πολιτική διαφώτιση, τον πνευματικό διαφωτισμό ή ακόμη και από τη διαφώτιση που σχετίζεται μεταξύ τους. Όσο πιο διανοητικά υγιείς γίνεστε, τόσο πιο πνευματικοί, πιο ισορροπημένοι, τόσο πιο πλούσιοι, τόσο πιο σφαιρικά γίνεστε… τόσο περισσότερο μπορείτε να νιώσετε.

Συχνά, δεν βρισκόμαστε σε θέση να βρούμε εκείνα τα άλλα σπάνια άτομα που επιλέγουν τον ίδιο δρόμο με τον δικό μας. Το μονοπάτι της εφηβικής και τεμπέλης είναι γεμάτο από άλλους ανθρώπους να συναντηθούν και να μιλήσουν. Το μονοπάτι των whiners είναι γεμάτο. Ο δρόμος του να είσαι ασφαλής, γενικός και βαρετός είναι τόσο γεμάτος που σχεδόν δεν μπορεί καν να προχωρήσει.

Δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο αφήσατε αυτό το μονοπάτι;

Είχατε την ανάγκη να προχωρήσετε προς τα εμπρός, την ανάγκη για κάποια ατμόσφαιρα, την ανάγκη να εξαπλωθείτε στα χέρια σας, την ανάγκη να θεωρηθείτε ως ξεχωριστή, μοναδική, διαφορετική. Οι μάζες μπορεί να σας θαυμάσουν, αλλά δεν πρόκειται να είναι σε θέση πραγματικά να σχετίζονται με σας. Θα είσαι μόνος του πολλές φορές.

Συχνά, δεν βρισκόμαστε σε θέση να βρούμε εκείνα τα άλλα σπάνια άτομα που επιλέγουν τον ίδιο δρόμο με τον δικό μας. Το μονοπάτι της εφηβικής και τεμπέλης είναι γεμάτο από άλλους ανθρώπους να συναντηθούν και να μιλήσουν.

Το καλύτερο που έχει συμβεί σε εκείνους από εμάς σε αυτό το συγκεκριμένο μονοπάτι είναι το Διαδίκτυο. Ο πλανήτης μόλις πήρε πολύ μικρότερο και μπορούμε να βρούμε τους συναδέλφους μας.

Τα ποσοστά μας σε σχέση με αυτά δεν έχουν αλλάξει

Είμαστε ακόμα στη μειοψηφία, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον και να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον να κρατήσει ισχυρή. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν άλλοι εκεί έξω που είναι ακριβώς όπως εμάς, διευκολύνεται να κρατάμε ψηλά τα κεφάλια μας, ρίχνουμε τους ώμους μας πίσω και λέμε δυνατά και ξεκάθαρα: «Είμαι αυτό που είμαι και δεν ντρέπομαι και δεν θα κρύβω πια . ” Αυτό ισχύει αν είστε περήφανοι για να είστε χριστιανός ή ομοφυλόφιλος ή νέος χρόνος ή να συγκεντρώσετε πλούτο ή να αυξήσετε τα παιδιά σας για να είστε κάτι περισσότερο από απλώς δυσαρεστημένοι εργαζόμενοι. Όταν γίνετε φωτισμένοι σε κάποια περιοχή, είναι θαυμάσιο να διαπιστώσετε ότι δεν είστε μόνοι και μέσω του διαδικτύου μπορείτε να βρείτε μαζορέτες.

  1. https://wol.jw.org/el/wol/d/r11/lp-g/101994162
  2. https://www.britannica.com/topic/New-Age-movement
  3. https://www.quora.com/What-is-the-New-Age-spirituality-perspective-on-money

Σχολιάστε