Πώς Να Χάσετε Τα Χρήματά Σας – Ψεύτικο Πεπρωμένο Με Μεγάλη Επιτυχία

Ο καθένας μιλά για το πώς να είσαι επιτυχής μέσω σκληρής δουλειάς και προσπάθειας Ξεχάστε το! Θα ακολουθήσω μια διαφορετική προσέγγιση. 

Θα σας δείξω πώς να χάσετε όλα τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας και να ψεύξετε τον δικό σας θάνατο (εννοώ το πεπρωμένο) και να είμαι επιτυχής σε αυτό.

Για Καλή Τύχη Δεν Χρειάζεστε Ξόρκια

Η πίστη στα ξόρκια για καλή τύχη είναι βαθιά ριζωμένη στην ανθρώπινη ψυχή. Αυτό οφείλεται στη φυσική μας τάση να πιστεύουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις εκεί έξω που δεν έχουμε κανέναν έλεγχο.

Μερικοί άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν ξόρκια για καλή τύχη λένε ότι αισθάνονται πιο ήρεμοι, πιο γαλήνιοι και πιο ενεργητικοί. Είναι λογικό ότι εάν αναζητάτε τύχη, μπορεί να αναζητάτε είδη πραγμάτων που επιφέρουν καλή τύχη, όπως η ενέργεια και η ηρεμία.

Θα χρειαζόταν ένα μικρό αντικείμενο για να αντιπροσωπεύσεις το άτομο που θέλεις να έχεις καλή τύχη και μετά θα δουλεύεις για τη δημιουργία ενός ψαλμιού ή πρόθεσης για αυτούς ότι θα είναι τυχεροί στις προσπάθειές τους.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να σπάσεις την κακή τύχη είναι τόσο εύκολο όσο το να χρησιμοποιούμε ένα ξόρκι ή να πεις μια φωνή δυνατά τρεις φορές με πεποίθηση. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που περιλαμβάνουν πιο περίπλοκες τελετές, όπως κάψιμο ενός αντικειμένου και ρίψη του σε νερό ή θάψιμο στο έδαφος και ομιλία θετικών λέξεων πάνω του, ενώ το κάνετε.

Βήμα 1: Γίνετε Sissy

Το να είσαι σίσσυ δεν έχει καμία σχέση με τη σωματική δύναμη και τα πάντα με την ψυχική δύναμη. Ξέρω ότι θέλετε να είστε επιτυχημένοι, αλλά φοβάστε πολύ να δεσμευτείτε για το όνειρό σας. Φοβάσαι να πάρεις πιθανότητες. Φοβάσαι να κάνεις επιλογές. 

Θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια πριν να “διακινδυνεύσετε”. Ναι καλά! Εκείνη την ημέρα θα έρθει όταν η κόλαση και η διάσημη πικάντικη καυτή σούπα Sancocho παγώνουν (σημείωση του συγγραφέα: τα χρήματά μου είναι πάνω στην κόλαση κατάψυξη πρώτα). 

Παρ ‘όλα αυτά, μην κάνετε τίποτα μέχρι να συμβεί ένα από τα ακόλουθα: Όλα τα αστέρια στον αστερισμό έχουν ευθυγραμμιστεί τέλεια, έχετε εντοπίσει ένα κάποτε εξαφανισμένο πουλί Dodo ή κάποιος σας εγγυάται απολύτως ότι δεν θα αποτύχετε. Μέχρι να τεθεί σε εφαρμογή ένα από αυτά τα πράγματα, μην κάνετε τίποτα γίνετε σίσσυ.

Βήμα 2: Ακούστε τους ανόητους ανθρώπους

Ω, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων εκεί έξω: επιτυχημένος και ευτυχισμένος. Με επιτυχία, εννοώ κάποιον που έχει καριέρα και είναι οικονομικά ασφαλής. Με χαρά εννοώ κάποιον που έχει βρει το «χαρούμενο μέρος» του και απολαμβάνει όπου βρίσκεται στη ζωή του. 

Ο τελευταίος έχει λιγότερη σχέση με τα χρήματα και περισσότερο με τον τρόπο ζωής. Γνωρίζοντας αυτό, εδώ είναι το κλειδί: ποτέ, εννοώ ΠΟΤΕ μην ακούτε επιτυχημένους ή χαρούμενους ανθρώπους. Απλώς θα σας κάνουν να ναυτία με τις ιδέες και τις στρατηγικές τους για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. 

Αντ ‘αυτού, ακούστε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας που είναι είτε σπασμένα είτε δυστυχισμένα. Με αυτόν τον τρόπο, εάν αποτύχετε και πιθανότατα θα το κάνετε, θα τους έχετε τουλάχιστον για παρέα. Και ξέρουμε ότι η δυστυχία λατρεύει την παρέα. Επίσης, εάν αποτύχετε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές τους,

Βήμα 3: Περιμένετε τη Θεία Παρέμβαση

  • Ναι, μια άλλη στρατηγική για το πώς να χάσετε τα χρήματά σας και το ψεύτικο πεπρωμένο είναι απλώς να περιμένετε το “αόρατο χέρι” της μοίρας να σας περάσει και να σας ευλογήσει με τεράστια αφθονία.
  • Ναι, προχωρήστε προσευχηθείτε και ζητήστε από τον Θεό (όποιος και ό, τι είναι για εσάς) να σας βροχήσει ό, τι σας αξίζει. Καθίστε, μην κάνετε τίποτα και περιμένετε να συμβεί κάτι υπέροχο. 
  • Ναι, οι ανάγκες σας ξεπερνούν κατά πολύ τις ανάγκες των ανθρώπων σε άλλες χώρες που πεθαίνουν από τον ιό HIV, την πείνα, τη βία κ.λπ. Κάντε το αίτημά σας στο Θεό και αν είστε τόσο διατεθειμένοι, ίσως θελήσετε να του δώσετε μια προθεσμία επειδή βιάζεστε. 

Αλλά θυμηθείτε, μην σηκώσετε ένα δάχτυλο για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, μπορεί να Τον προσβάλλετε αν είστε τόσο ανυπόμονοι.

Βήμα 4: Αναπτύξτε την ανάγκη να μιμηθείτε-

Ο Ντέσμοντ Μόρις έγραψε ένα φανταστικό βιβλίο με τίτλο “The Human Ape”. Εάν δεν το έχετε διαβάσει, στερείτε τον εαυτό σας από μια πρωτόγονη εμπειρία και απόλαυση.

 Ο Μόρις μιλά για την ανάγκη να μιμούνται οι άνθρωποι για να αισθάνονται αποδεκτοί ή πιο άξιοι. Έτσι, αυτό που θέλω να κάνετε για να χάσετε τα χρήματά σας και να πλαστογραφήσετε το πεπρωμένο σας είναι να κοιτάξετε γύρω σας και να αγοράσετε ό, τι αγοράζουν οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σας. 

Αλλά τα υπερβολικά αυτοκίνητα, το πολυτελές μουσείο (εννοώ σπίτι), κάνουν όλα τα ταξίδια που θέλετε σε εξωτικά μέρη. Τι γίνεται με τα χρήματα; Ποιός νοιάζεται! Το σημείο εδώ είναι ότι θέλετε να μιμηθείτε ή να αντιγράψετε αυτό που κάνει ο καθένας. Τα χρήματα και το χρέος είναι ενοχλήσεις που δεν πρέπει να ανησυχείτε. 

Τι γίνεται με τις εταιρείες πιστωτικών καρτών; Αυτό που τους χρωστάτε λοιπόν, είναι απατεώνες που έχουν ήδη πάρα πολλά χρήματα. δεν χρειάζονται τη δική σας.

Βήμα 5: Επωφεληθείτε από το People-

Εδώ είναι μια εξαιρετική συμβουλή. Ξεχάστε να είστε διακριτικοί και στην κόλαση με τον «χρυσό κανόνα». Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον, κάντε το. Μπορείς να εκμεταλλευτείς μια κατάσταση, να το κάνεις.

Γιατί να ασχοληθείτε με τέτοιες ανόητες αντιλήψεις. είναι τόσο άβολα. Για ό, τι σας ενδιαφέρει, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί ποτέ να τα αντιμετωπίσετε ξανά. Και αν βρίσκεται σε ένα εργασιακό περιβάλλον, τόσο καλύτερα, βιδώστε τα με όποιο τρόπο μπορείτε. Το αξίζουν μάλλον επειδή ήταν τόσο αφελές

Η βασική προϋπόθεση είναι αυτή, την επόμενη φορά που θα είστε σε θέση να κακοποιήσετε πραγματικά έναν άλλο συνάνθρωπο, μην σκέφτεστε δύο φορές, απλώς κάντε το!

Βήμα 6: Βρείτε τη δική σας πραγματικότητα

Ω, μου αρέσει αυτό. Στην κόλαση με την πραγματικότητα, δημιουργήστε το δικό σας. Όταν κάποιος λέει, “Δεν είστε ρεαλιστές”, αγνοήστε τον ότι είναι ηλίθιος. Όταν κάποιος προσπαθεί να σας προειδοποιήσει ότι οι υπερβολικές δαπάνες και τα χρέη σας αυξάνονται, απλά βγείτε και ψωνίστε λίγο περισσότερο θα νιώσετε καλύτερα. 

Θυμηθείτε επίσης ότι τα χρήματα είναι η ρίζα όλων των κακών και κανείς δεν πρέπει να σώσει ή να κρατήσει τα πάντα για μια βροχερή μέρα. Και, ακόμη και όταν όλοι σας λένε ότι κάνετε λάθος, αγνοήστε τους γιατί ΟΛΟΙ δεν μπορούν να είναι σωστοί! Και περισσότερο από πιθανό, απλά δεν έχουν την ίδια φωτεινή, ροζ προοπτική στη ζωή που έχετε. Απορρίψτε αυτούς τους ανόητους.

Βήμα 7: Ποτέ μην τηρείτε ξανά μια δέσμευση

Την επόμενη φορά που θα κάνετε μια υπόσχεση, απλώς θυμηθείτε ότι δεν είναι μια δέσμευση. Μια υπόσχεση είναι μια συμφωνία για να κάνετε κάτι, αλλά διατηρείτε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη χωρίς να ενημερώσετε το άλλο μέρος (γνωστός και ως The When είναι βολικός κανόνας). Και ναι, είναι εντάξει να υπερασπίζομαι και να υποστρέφω.

Ο βολικός κανόνας εξακολουθεί να ισχύει. Όταν πείτε σε κάποιον που θα εμφανιζόταν σε μια συνάντηση ή μια δέσμευση, θυμηθείτε ότι είναι εντάξει να αλλάξετε γνώμη ξανά, χωρίς να χρειάζεται να ειδοποιήσετε το άλλο μέρος. Οι δεσμεύσεις είναι τόσο περιοριστικές που θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας την ευελιξία να τηρείτε ή να τις αγνοείτε όποτε θέλετε. 

Τι γίνεται αν άλλοι παραπονούνται; Απλώς δεν είναι ευαίσθητοι στον «αυθορμητισμό» και το ελεύθερο πνεύμα σα. ζηλιάρης μπάσταρδοι.

Βήμα 8: Κατηγορήστε το στο ISM

Την επόμενη φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν στο δρόμο σας ή χάσατε κάποια προώθηση ή αύξηση, κατηγορήστε το για ένα “ISM”. Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. RacISM, SexISM, AgeISM κ.λπ. Θυμηθείτε ότι δεν είναι ποτέ δική σας ευθύνη να δημιουργείτε πλούτο και ευκαιρίες.

Κάποιος πρέπει πάντα να ψάχνει για εσάς, επειδή έχετε μειονεκτήσει (δηλαδή, με έναν ISM) από την αδικία της κοινωνίας. Κάποιος θα πρέπει επίσης να κάνει αποζημιώσεις και οι αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία σας θα πρέπει να γίνουν σε εσάς. 

Μην σφυρηλατείτε να διαμαρτύρονται πάντα για το πώς “ο άντρας” δεν θα σας αφήσει να πετύχετε. Και πάντα κατηγορείτε την αποτυχία σας σε κάποιο εταιρικό άντρα με μια ωραία σουίτα και γραβάτα. Είναι πάντα ένοχοι για κάτι. Είναι όλοι ψεύτες και απατεώνες που περιμένουν να εκτεθούν.

Κανόνας μπόνους: Βήμα 9: Δεν είναι ποτέ το πρόβλημά σας

Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα εκτελείτε ή δεν αποδίδετε καθόλου, δεν φταίτε εσείς (Συνέπεια του Κανόνα 8). Δεν είναι ποτέ το πρόβλημά σας. Είναι πάντα συμφωνία κάποιου άλλου. Και αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα ζεστό σώμα για να το κατηγορήσετε, χρησιμοποιήστε κάποιον που είναι νεκρός. 

Οι νεκροί είναι χρήσιμοι για να κατηγορούν τα πράγματα γιατί δεν μπορούν να απορρίψουν την κατηγορία και νιώθεις καλύτερα γιατί δεν φταίνε εσύ. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε νεκρούς για να το κατηγορήσετε, χρησιμοποιήστε την απόλυτη κάρτα ατού, το Σύμπαν (ή τον Κόσμο). 

Οποιοσδήποτε είναι αρκετά καλός όταν φταίει. Απλά κατηγορήστε την ατυχία σας για κάτι «περίεργο υπαρξιακό κλίμα» που δεν μπορεί να οριστεί. Και αν κάποιος δεν σας πιστεύει ότι απλώς δεν είναι ευαίσθητοι και αγνοούν την ύπαρξη σε «πολύ υψηλότερο επίπεδο» όπου δεν μπορείτε να θεωρηθείτε υπεύθυνοι.

Ακολουθήστε αυτούς τους εννέα κανόνες και σας εγγυώμαι ότι θα χάσετε τα χρήματά σας και θα πλαστογραφήσετε το πεπρωμένο σας με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.