Τι Φέρνει Τύχη Και Χρήμα

Έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες από τον προσωπικό μου χρόνο, ψάχνοντας την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «τί φέρνει τύχη και χρήμα».

Θεωρώ ότι η τύχη είναι το πρωταρχικό μέσο για να προσελκύσεις πλούτο και καλή τύχη. Ειλικρινά, η σκέψη ότι το κάνει, έρχεται σε πλήρη συμφωνία σχεδόν με όλα όσα πιστεύω.

Τι Φέρνει Τύχη Και Χρήμα

Ως επί το πλείστον, νομίζω ότι ο πλούτος και η καλή τύχη ενός ατόμου οφείλονται στο πεπρωμένο. Πολλές μεγάλες και παγκόσμιες προσωπικότητες συμφωνούν μαζί μου.

Ο Warren Buffett αποδίδει μεγάλο μέρος της επιτυχίας και του πλούτου του στην τύχη.

Αντίθετα, πάντα πίστευα ότι κάνεις τα δικά σου διαλείμματα. Και, εσείς φτιάχνετε την τύχη σας. Το να εργάζεσαι έξυπνα, να δουλεύεις σκληρά και ο νόμος της έλξης, πραγματικά λειτουργούν για να στρέψουν την τύχη με το μέρος σου.

Περιεχόμενα:

Τί Φέρνει Τύχη Και Χρήμα;

Η τύχη είναι μια πεποίθηση που υπάρχει παντού. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις για το τι είναι τύχη και μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η τύχη σημαίνει ότι γεννήθηκες μέσα στα χρήματα, κάποιοι πιστεύουν ότι η τύχη σημαίνει ότι είσαι προορισμένος να είσαι επιτυχημένος. Κάποιοι πιστεύουν ότι η τύχη σημαίνει ότι πρέπει να βρεις το δικό σου μονοπάτι. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές σκέψεις για την τύχη.

Κατά τη γνώμη μου, η τύχη παίζει ρόλο στην προσέλκυση χρημάτων. Πιστεύω ότι όσοι είναι τυχεροί θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα τους και όσοι είναι άτυχοι θα έχουν λιγότερη επιτυχία.

Υπάρχουν δύο τομείς όπου πιστεύω ότι η τύχη παίζει ρόλο στην προσέλκυση χρημάτων.

#1 – Η Καλή Υγεία

Χρειάζεστε την υγεία σας για να χτίσετε πλούτο. Και κάποιοι από εμάς έχουμε προδιάθεση για καλύτερη υγεία από άλλους.

Έχετε ανησυχήσει ποτέ για την υγεία σας; Τι γίνεται αν έχετε γεννηθεί με προδιάθεση για καλή υγεία; Αυτά τα γενετικά πλεονεκτήματα μεταβιβάζονται πάντα ή εξαρτάται από άλλους παράγοντες όπως το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής και η διατροφή.

Μερικοί άνθρωποι έχουν μια φυσική κλίση να είναι πιο υγιείς από άλλους. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες εκεί έξω για την υγεία και τη σημασία της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

#2 – Το Οικογενειακό Περιβάλλον

Υπάρχει αυτό το παλιό ρητό ότι μπορείς να διαλέξεις τη θέση σου, μπορείς να διαλέξεις τη μύτη σου, αλλά δεν μπορείς να διαλέξεις την οικογένειά σου. Η καλή τύχη να γεννηθείς σε ένα σχετικά σταθερό οικογενειακό περιβάλλον είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

#3 – Ο Καπιταλισμός

Είναι σημαντικό να εισαχθείς στον κόσμο σε μια ανεπτυγμένη οικονομία που προωθεί τον καπιταλισμό.

Σε αντίθεση με τον καπιταλισμό, ο σοσιαλισμός είναι όπου τα μέσα παραγωγής ελέγχονται από την κοινότητα ως σύνολο. Αυτό μάλλον δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να προσελκύσετε πλούτο και καλή τύχη με χρήματα.

Ο καπιταλισμός επικεντρώνεται στην παροχή των μέσων παραγωγής για το άτομο, ενώ ο σοσιαλισμός επικεντρώνεται περισσότερο στην παροχή των μέσων παραγωγής στην κοινότητα.

Αυτοί οι 3 τομείς είναι όπου η τύχη παίζει ρόλο, κατά τη γνώμη μου. Αλλά, αν η τύχη σε αυτούς τους 3 τομείς ήταν το μόνο που χρειαζόσουν, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα είχαν οικονομική αφθονία;

Εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πράγματι καλή υγεία, προέρχονται από μια σταθερή οικογένεια και ζουν σε μια κοινωνία που υποστηρίζει τον καπιταλισμό. Ωστόσο, το μόνο που διαβάζω και ακούω είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχει αρκετά χρήματα εξοικονόμησης για τη σύνταξη.

Έτσι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι εσύ φτιάχνεις την τύχη σου. Και αυτή η τυφλή τύχη έχει πολύ μικρή σχέση με την προσέλκυση πλούτου και καλής τύχης.

Διαβάστε επίσης:

Ας αναλάβουμε δράση λοιπόν και ας προσελκύσουμε πλούτο και καλή τύχη αυτή τη στιγμή. Ακολουθούν 24 συμβουλές καλής τύχης για χρήματα χρησιμοποιώντας τον νόμο της έλξης.

Τί Φέρνει Τύχη Και Χρήμα – Η Νοοτροπία Σας

Η προσέλκυση πλούτου και καλής τύχης ξεκινάει από τα αυτιά σας. Ας ορίσουμε λοιπόν τη σωστή ψυχική κατάσταση για να προσελκύσουμε χρήματα.

#1 – Πρέπει να πιστεύετε ότι ο πλούτος είναι καλός για να χτίσετε την τύχη σας

Σκεφτείτε τον πλούτο και τα χρήματα με καλό πρίσμα. Μερικές φορές οι άνθρωποι με χρήματα δαιμονοποιούνται από τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν πλούτη και καλή τύχη είναι εργατικοί, όρθιοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις χρήματα. Οπότε μην σκέφτεσαι έτσι.

#3 – Ο πλούτος και η καλή τύχη έρχονται σε εκείνους που σκέφτονται θετικά

Έχετε θετική προοπτική για να προσελκύσετε χρήματα. Δείτε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Μην μένετε στα αρνητικά. Εξασκηθείτε στη θετική αυτο-ομιλία όταν πρόκειται για χρήματα.

Με το να είστε θετικοί θα προσελκύσετε καλύτερα άτομα για να συναναστραφείτε. Και αυτοί οι καλύτεροι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας προς τον πλούτο και την καλή τύχη.

#4 – Να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε

Όταν σκέφτομαι κάτι, σκέφτομαι αυτή τη φράση:

«Είχα τα μπλουζ γιατί δεν είχα παπούτσια. μέχρι που στον δρόμο συνάντησα έναν άντρα που δεν είχε πόδια».

Αρκετά ειπώθηκαν. Να είστε χαρούμενοι και ευγνώμονες για αυτό που έχετε. Και μην μένεις σε αυτά που δεν έχεις.

#5 – Η καλή τύχη έρχεται σε εκείνους που είναι ταπεινοί

Όταν τα καταφέρνεις με χρήματα, ξέρω ότι θα είσαι ταπεινός γι’ αυτό.

Θα επιλέξω επαγγελματίες πωλητές τώρα. Εάν είστε σε πωλήσεις, μην θυμώνετε μαζί μου. Είστε η μηχανή που οδηγεί τις επιχειρήσεις. Όμως, θέλω να αναφέρω αυτή τη σύντομη ιστορία.

Είχα έναν συνάδελφο που είχε μια αστεία ρήση για τους επαγγελματίες πωλήσεων. Όταν επρόκειτο για χρήματα, έλεγε ότι οι επαγγελματίες πωλήσεων «καμαρώνουν που τα φτιάχνουν και καυχιούνται που τα ξοδεύουν».

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν αντέχω να βρίσκομαι με τέτοιους ανθρώπους. Και φυσικά, δεν το κάνουν μόνο οι πωλητές. Λοιπόν, να είστε ταπεινοί!

#6 – Ασκηθείτε στην Υπομονή

Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει ότι «η υπομονή είναι αρετή». Νομίζω ότι αυτό το ρητό αμφισβητείται αυτές τις μέρες με τα smartphone και τη νοοτροπία εργασίας 24/7.

Αλλά όταν πρόκειται για την προσέλκυση πλούτου, καλής τύχης και χρημάτων, η υπομονή είναι κρίσιμη. Στην πραγματικότητα, ο μέσος όρος ηλικίας των νεοσύστατων εκατομμυριούχων είναι τα 49.

#7 – Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα

Η υπομονή είναι χρήσιμη καθώς σχετίζεται με τη μακροπρόθεσμη σκέψη. Αποφύγετε, λοιπόν, κοντόφθαλμες αποφάσεις.

Όσον αφορά την τρέχουσα δουλειά σας, την καριέρα σας, τον τόπο διαμονής σας και τους ανθρώπους με τους οποίους περιτριγυρίζετε, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

Και ξεκινήστε να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα από μικρή ηλικία. Να αρχίσεις να συγκεντρώνεις πλούτο ως νεαρός ενήλικας.

#8 – Σκεφτείτε με όρους εισοδήματος και όχι χρέους

Εστιάστε τις σκέψεις σας στο πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Μπορείτε να πάρετε μια αύξηση από τον τρέχοντα εργοδότη σας; Πώς μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για μια προαγωγή; Μπορείτε να ξεκινήσετε μια παράπλευρη φασαρία; Οι αποταμιεύσεις και οι επενδύσεις σας κερδίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο;

#9 – Απομακρύνετε τις σκέψεις σας από το χρέος

Έξω από υποθήκη κατοικίας ένα δάνειο αυτοκινήτου και φοιτητικό χρέος, μην σκέφτεστε ποτέ το χρέος για να χρηματοδοτήσετε άλλες αγορές. Η μόνη σκέψη για το χρέος που πρέπει να έχετε είναι πώς να εξοφλήσετε το υπάρχον χρέος πιο γρήγορα.

#10 – Οραματιστείτε το – Φανταστείτε ότι είστε πλούσιοι

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και πηγαίνετε με όποια ιδέα σας έρθει, όσο τρελή κι αν φαίνεται.

Πώς θα είναι και πώς θα μοιάζει η ζωή σας όταν προσελκύετε πλούτο και καλή τύχη;

#11 – Σταματήστε να ανησυχείτε

Είμαι λίγο ανήσυχος και αυτό δεν είναι καλή συνήθεια.

Με βάση τις εμπειρίες μου, η ανησυχία δεν έχει καμία αξία. Αντί να ανησυχείτε, κάντε σωματική δράση. Λοιπόν, ας μιλήσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια.

Τί Φέρνει Τύχη Και Χρήμα – Φενγκ Σούι

Το Feng Shui είναι μια κινεζική μεταφυσική φιλοσοφία που φέρνει αρμονία σε ένα περιβάλλον.

Το καλό φενγκ σούι μπορεί να σας φέρει πλούτο και καλή τύχη αν προσπαθήσετε για αυτό. Σας δίνει την απαραίτητη υποστήριξη για να αναζητήσετε τον πλούτο και την περιουσία σας.

Το φενγκ σούι βοηθά επίσης να προτείνουμε διαφορετικές μεθόδους για τη δημιουργία ενός παραγωγικού περιβάλλοντος. Το περιβάλλον του σπιτιού και του γραφείου σας μπορεί να σας ενδυναμώσει και να προσελκύσει τις ενέργειες του φενγκ σούι της ευημερίας και του πλούτου (thespruce.com).

Συνεχίζω με συμβουλές Feng Shui για τύχη στα χρήματα.

#12 – Καθαρίστε την ακαταστασία από το σπίτι σας

Κρατήστε το σπίτι σας απαλλαγμένο από ακαταστασία. Να είστε τακτοποιημένοι και οργανωμένοι. Όσον αφορά τα χρήματα, λίγος μινιμαλισμός στο σπίτι σας πηγαίνει πολύ.

#13 – Προετοιμάστε την περιοχή χρημάτων σας

Έχετε έναν ειδικό χώρο όπου σκέφτεστε τα χρήματα και τις επενδύσεις σας. Αυτό είναι συνήθως ένα γραφείο στο σπίτι.

Είχα ένα γραφείο και ένα χώρο γραφείου στο σπίτι από τις αρχές των 20 μου όταν ζούσα σε ένα διαμέρισμα στούντιο. Ήταν πάντα ένα μέρος όπου κρατάω όλα τα οικονομικά μου έγγραφα, τον υπολογιστή, τα προσωπικά βιβλία οικονομικών μου και τα ενημερωτικά δελτία επενδύσεων.

#14 – Δημιουργήστε μια καλή ροή Chi

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, μια καλή ροή τσι φέρνει προς τα πάνω κινούμενη ενέργεια με ευρυχωρία, άνεση και χαλαρωτικό ρυθμό (oprahdaily.com). Για παράδειγμα, βεβαιωθείτε ότι οι διάδρομοι είναι καθαροί από ακαταστασία και αντικείμενα. Βάλτε ευχάριστες εικόνες στους τοίχους σας.

Για μένα η καλή ροή και οι καλοί χώροι δημιουργούν εσωτερική γαλήνη. Η εσωτερική γαλήνη με βοηθά να είμαι υπομονετικός και να σκέφτομαι μακροπρόθεσμα.

Η σύζυγος μου και εγώ πήραμε πρόσφατα μερικές συμβουλές για το πώς να επιπλώσουμε και να αναδιατάξουμε το σαλόνι μας. Έχει κάνει μεγάλη διαφορά. Είναι ένας χαλαρωτικός χώρος για να περάσετε χρόνο.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε πλούτο και καλή τύχη. Για να συνεχίσετε να προσελκύετε αυτό που θέλετε να πετύχετε, σκεφτείτε τα διάφορα μέρη στη ζωή σας.

Τί Φέρνει Τύχη Και Χρήμα – Αναλάβετε Δράση

Έχουμε φροντίσει το μάθημα κινεζικής φιλοσοφίας με το Φενγκ Σούι. Λοιπόν, ας δούμε μερικές άλλες σωματικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε όλοι για να έχουμε χρήματα. Και να προσελκύσει πλούτο και καλή τύχη.

#15 – Αντιμετωπίστε τα γεγονότα

Συγκεντρώστε τα οικονομικά σας στοιχεία. Ποια είναι η καθαρή σας αξία; Πόσα χρήματα ξοδεύετε και πού τα ξοδεύετε.

Έχετε επενδύσεις; Τότε, ποιες είναι αυτές και είναι οι σωστές επενδύσεις για το στάδιο της ζωής σας.

Έτσι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με τα προσωπικά σας οικονομικά. Κάντε αυτή τη δραστηριότητα στην περιοχή χρημάτων του φενγκ σούι.

#16 – Ξοδέψτε σε ευθυγράμμιση με τις αξίες σας

Αποφασίστε τι εκτιμάτε στη ζωή. Είναι ταξίδι, ένα όμορφο σπίτι, νόστιμο φαγητό, ζωντανή διασκέδαση;

Δεν ξέρω τι είναι για σένα. Και αυτό που εκτιμάτε μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Αλλά ό,τι κι αν είναι, ξοδέψτε χρήματα σε αυτό που εκτιμάτε. Και κόψτε τις δαπάνες σε άλλους τομείς της ζωής σας.

#17 – Μοιραστείτε αυτό που έχετε

Μην ξεχάσετε να δωρίσετε πίσω ή να δωρίσετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις εάν αυτό είναι κάτι σημαντικό για εσάς.

Προσωπικά, δεν είμαι μεγάλος στο να δίνω χρήματα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αλλά μερικοί άνθρωποι ορκίζονται σε αυτό όταν πρόκειται για τον πλούτο και την καλή τους τύχη.

Όπως έλεγε η μητέρα μου, «παίρνεις πίσω δύο φορές περισσότερα από όσα δίνεις». Και η μητέρα μου είχε πάντα δίκιο. Τουλάχιστον αυτό μου είπε!

#18 – Γίνετε Μινιμαλιστής

Ελαχιστοποιήστε τα υπάρχοντά σας μόνο σε αυτά που χρειάζεστε και χρησιμοποιείτε. Να είστε ελάχιστοι με τα οικονομικά σας, εξορθολογίζοντάς τα και απλοποιώντας τα.

Είναι αντιφατικό κατά κάποιο τρόπο, αλλά μου αρέσει να λέω «ελαχιστοποιήστε τα οικονομικά σας για να μεγιστοποιήσετε τα χρήματά σας».

#19 – Απελευθερώστε τον εαυτό σας από την υλική ματαιοδοξία

Αγοράστε ότι χρειάζεστε και θέλετε. Αλλά μην το καταναλώνετε μόνο και μόνο επειδή το κάνουν άλλοι.

Ο καταναλωτισμός είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα, με άλλους να πιστεύουν ότι είναι καλό για την κοινωνία και άλλοι να πιστεύουν ότι είναι κακό. Ωστόσο, είτε είστε στη θετική είτε στην αρνητική πλευρά του επιχειρήματος, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι ο καταναλωτισμός έχει οδηγήσει σε αφθονία αγαθών που είναι άμεσα διαθέσιμα στα χέρια μας.

#20 – Να είστε αισιόδοξοι ακόμα και όταν δεν είστε

Έχουμε ήδη μιλήσει για τη δύναμη της θετικής σκέψης όταν πρόκειται για την προσέλκυση πλούτου και καλής τύχης. Αλλά μερικές φορές, δεν μπορούμε να μην είμαστε λίγο πεσμένοι.

Όταν συμβεί αυτό, ενεργήστε αισιόδοξα. Σηκωθείτε, βάλτε ένα χαμόγελο στα χείλη σας και συμπεριφέρεστε σαν να είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη. Συχνά, οι σκέψεις μας θα ακολουθούν τις πράξεις μας και η διάθεσή σας θα φωτίζει.

Πώς θα βρείτε επιτέλους τί φέρνει τύχη και χρήματα; Πώς θα αλλάξετε τη ζωή σας μια για πάντα;

Εδώ θα υπερβάλλω λίγο. Αλλά, αν έχετε 2 δουλειές, 4 παράπλευρες φασαρίες και πηγαίνετε στο σχολείο με μερική απασχόληση, πιθανότατα δεν είστε συγκεντρωμένοι.

Επιλέξτε 1 ή 2 πράγματα για να είστε πραγματικά καλοί. Αυτά τα πράγματα πρέπει να είναι εκεί που πιστεύετε ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

#21 – Δουλέψτε την αύρα σας για να προσελκύσετε πλούτο και καλή τύχη

Τώρα που είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρθε η ώρα για τη σκληρή δουλειά της οικοδόμησης πλούτου.

Αυτό μου έκανε πολύ καλά. Δεν ήμουν ποτέ, μα ποτέ ο πιο έξυπνος τύπος στο δωμάτιο, αλλά σχεδόν πάντα ο ήταν ο πιο σκληρός.

Και δεν είναι μόνο να δουλεύεις πολλές ώρες, αλλά και να δουλεύεις έξυπνα.

Εργαστείτε για τα σωστά πράγματα κάντε αυτά τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, και ο πλούτος και η καλή τύχη θα αρχίσουν να σας βρίσκουν.

#22 – Επενδύστε χρήματα στην αυτοβελτίωση

Η επένδυση στη συνεχή ανάπτυξη είναι σχεδόν πάντα ένα καλό μέρος για τα χρήματά σας. Είτε πρόκειται για βιβλία, μαθήματα, πιστοποιήσεις ή εκπαίδευση στη δουλειά.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι η αυτοεπένδυσή σας είναι ευθυγραμμισμένη με τους 1 ή 2 τομείς εστίασης που έχετε για να κερδίσετε χρήματα.

#23 – Πάρτε έξυπνα ρίσκα

Πιθανότατα δεν θα προσελκύσετε πλούτο τοποθετώντας όλα τα χρήματά σας σε έναν χαμηλότοκο λογαριασμό ταμιευτηρίου. Ή, παραμένοντας σε λάθος δουλειά για πάρα πολύ καιρό.

Κάποια από τα χρήματά σας ανήκουν σε ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία όπως οι επενδύσεις στο χρηματιστήριο. Και μερικές φορές χρειάζεται να αλλάξετε δουλειά για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αυτού του είδους οι δραστηριότητες να μην έχουν αποτέλεσμα.

Πάρτε λοιπόν κάποιους υπολογισμένους κινδύνους με τις κερδοφόρες προσπάθειες και τις επενδύσεις σας.

#24 – Βάλτε τον εαυτό σας «εκεί έξω»

Όλοι, σε κάποιο βαθμό, φοβόμαστε την αποτυχία και την απόρριψη. Αλλά δεν μπορείτε να απομονωθείτε από αυτά τα πράγματα. Η αποτυχία και η απόρριψη έρχονται με την ανάληψη υπολογισμένων κινδύνων.

Μην φοβάστε την αποτυχία. Αποδέξου το. Μου αρέσει αυτό το ρητό, «όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη θα ανοίξει». Νομίζω ότι είναι πολύ αλήθεια. Εντοπίστε και γιορτάστε τις μικρές επιτυχίες στην πορεία.

Δεν είμαι τόσο καλός σε αυτό. Έβαλα έναν στόχο και δουλεύω σκληρά για να τον πετύχω. Αλλά όταν το κάνω, τείνω να προχωρήσω στο επόμενο πράγμα.

Ακόμα κι αν είστε σαν εμένα από αυτή την άποψη, από καιρό σε καιρό καθίστε αναπαυτικά και σκεφτείτε τα επιτεύγματά σας.

Σύνοψη – Οι 24 Τρόποι Να Αποκτήσετε Χρήματα Και Τύχη

Τώρα λοιπόν ξέρετε πώς να είστε τυχεροί με τα χρήματα. Εδώ είναι μια περίληψη των 24 τρόπων για να προσελκύσετε πλούτο και καλή τύχη.

Τί Φέρνει Τύχη Και Χρήμα; 24 Τρόποι Και Bonus Συμβουλές

Ξεκινήστε τώρα και προσελκύστε περισσότερα χρήματα στον εαυτό σας. Με την εξάσκηση αυτών των ισχυρών οικονομικών επιβεβαιώσεων.

 1. Σκέψου ότι ο πλούτος είναι καλός
 2. Έχετε θετική στάση
 3. Να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε
 4. Να είσαι ταπεινός
 5. Εξασκηθείτε στην υπομονή
 6. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα
 7. Σκεφτείτε με όρους εισοδήματος και όχι χρέους
 8. Οραματιστείτε το – φανταστείτε ότι είστε πλούσιοι
 9. Σταμάτα να ανησυχείς
 10. Καθαρίστε την ακαταστασία από το σπίτι σας
 11. Προετοιμάστε την περιοχή των χρημάτων σας
 12. Δημιουργήστε μια καλή ροή τσι
 13. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα
 14. Ξοδέψτε σε ευθυγράμμιση με τις αξίες σας
 15. Μοιραστείτε ότι έχετε
 16. Γίνε μινιμαλιστής
 17. Απελευθερωθείτε από την υλική ματαιοδοξία
 18. Φέρσου αισιόδοξα ακόμα κι όταν δεν είσαι
 19. Συγκεντρώνω
 20. Δουλέψτε την ουρά σας
 21. Επενδύστε χρήματα στην αυτοβελτίωση
 22. Πάρτε έξυπνα ρίσκα
 23. Βάλτε τον εαυτό σας “εκεί έξω”
 24. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας

BONUS! Τί Να Έχετε Στο Πορτοφόλι Σας Για Να Προσελκύσετε Τύχη Και Χρήμα

Τα χρήματα έρχονται σε όσους γνωρίζουν την αξία τους και τους τρόπους να τα προσελκύσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζεις το σωστό και το λάθος και μερικά πράγματα που κρατάς στο πορτοφόλι ή την τσάντα σου.

Χωρίς χρήματα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Όταν οι άνθρωποι έχουν χρήματα, γίνεται εύκολο να κάνεις πράγματα και όλοι προσπαθούν να πετύχουν.

Ας φτάσουμε στο θέμα και ας δούμε πώς να προσελκύσουμε πλούτο και καλή τύχη. Επιπλέον, πώς να επιλέξετε αντικείμενα με θετική ενέργεια και πώς να τα τακτοποιήσετε για μέγιστο αντίκτυπο.

Mother Lakshmi

Είναι εκπληκτικό πώς κρατώντας απλώς ένα πράγμα στην τσάντα ή το πορτοφόλι μας, η χάρη της μητέρας Λάκσμι (Mother Lakshmi) θα είναι πάντα πάνω σας και δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ οικονομικά προβλήματα.

 1. Σύμφωνα με την αστρολογία, θεωρείται ευοίωνο να κρατάτε στο πορτοφόλι ή την τσάντα σας μια εικόνα της θεάς Λάκσμι που κάθεται σε έναν λωτό. Η εικόνα της θεάς Λάκσμι προσελκύει πλούτο, αφθονία και τάση για αποταμίευση καθώς και ακρίβεια, σαφήνεια και φρεσκάδα στη ζωή.
 2. Ένα καθαρισμένο φύλλο του δέντρου Aashaadha μπορεί να δημιουργήσει τύχη με περισσότερους από έναν τρόπους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να καθαρίσετε τα φύλλα του δέντρου με ένα ειδικό μάντρα και να το κρατήσετε στο πορτοφόλι σας την κατάλληλη στιγμή, η έλλειψη χρημάτων στη ζωή θα φύγει.
 3. Γράψτε τις ευχές σας σε κόκκινο χαρτί και δέστε το με μια κόκκινη μεταξωτή κλωστή και βάλτε το χαρτί σε ένα θησαυροφυλάκιο όπου κρατάτε τα χρήματά σας ή κρατώντας απλώς το χαρτί στο πορτοφόλι σας θα προσελκύσετε πλούτο και ευημερία.
 4. Το ρύζι αντιπροσωπεύει μια καλή ζωή και την αφθονία. Κρατώντας μερικούς κόκκους ρυζιού στο πορτοφόλι θα προσελκύσετε θετική ενέργεια. Μπορείτε να αλλάζετε τους κόκκους του ρυζιού τακτικά για να προσελκύσετε φρέσκια ενέργεια.
 5. Το να κρατάτε στο πορτοφόλι σας χρήματα που λαμβάνετε ως ανταμοιβή από τους προϊσταμένους, τους γονείς ή τους μεγαλύτερους σας μπορεί να προσελκύσει καλή τύχη. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε μερικά cowries με Gomati Chakra στο πορτοφόλι.

Money Amulet – Φυλαχτό Για Τύχη Και Χρήμα

Σήμερα έχετε μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή σας!

Money Amulet Ελλάδα

Αυτή είναι μια καταπληκτική αποκλειστική πώληση που βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα, οπότε κάντε την παραγγελία σας γρήγορα.

Είναι προσιτό με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και ξεμπλοκάρει ένα ενεργειακό κανάλι για τη βελτίωση των ταμειακών ροών.

Θα είστε σίγουροι ότι θα προσελκύσετε ευκαιρίες για την επιχείρησή σας, την οικογένειά σας και τον εαυτό σας. Η αναμονή στο τέλος θα αξίζει τον κόπο.

►►► Το Money Amulet είναι ένα κόσμημα που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το πιστωτικό σας σκορ και να ελαχιστοποιήσετε τις δυσκολίες που σχετίζονται με τα χρήματα.

Aπλά δοκιμάστε το σήμερα και να ξέρετε ότι σύντομα δεν θα χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε πότε θα έρθει η τυχερή μέρα, Θα έχετε πλέον πάρει την απάντηση στο ερώτημα «τί φέρνει τύχη και χρήμα;».