2 Ιδέες Για Να Ετοιμαστείτε Οικονομικά Για Τα Επόμενα Χρόνια

Προβάλετε τη ζωή σας 10 ή ακόμα και 20 χρόνια από τώρα. Πού σκοπεύετε να είστε; Τι κάνεις και με ποιον;

Οι περισσότεροι από εμάς μεταξύ της ηλικίας των 35 και των 50 ετών ελπίζουμε να αποσυρθούν σε κάποιο βαθμό σε 15 με 20 χρόνια ή λιγότερο. Βλέπουμε ότι ζούμε σε κεφάλαια συνταξιοδότησης που απολαμβάνουν τη ζωή και την οικογένεια. Δεν έχω ποτέ έναν πελάτη να μου πει ότι βλέπουν τον εαυτό τους πενιχρό ή άρρωστοι. Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι πελάτες δεν έχουν πλήρες σχέδιο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LUXURY | CARS | WEALTH 🥂🍾 (@luxurydailyld) στις

Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι δεν διαθέτουν πρόγραμμα χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων ή πρόγραμμα επενδύσεων ευεξίας. Ανεξάρτητα από την ηλικία και την υγεία, δεν είναι ποτέ αργά για να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Είναι καλύτερα από κανένα σχέδιο καθόλου. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω 2 από τα 21 πιο σημαντικά Βήματα Σύνδεσης Πλούτου που προσφέρω στο online μάθημα μου.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς συνδέεται ο πλούτος με την υγεία σας; Μήπως είναι καθόλου; Σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι τα οικονομικά παίζουν ρόλο στο πώς νιώθουμε. Η έλλειψη κεφαλαίων μπορεί να προσθέσει άγχος στη ζωή κάποιου και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υγεία σας. Η κακή υγεία μπορεί γρήγορα να τρώει μακριά από την αποταμίευση εάν δεν έχετε κάποιο σχέδιο ευεξίας εκτός από την ασφάλιση υγείας.

Στην πραγματικότητα, σας συμβουλεύω να επανεξετάσετε την ασφάλιση υγείας. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι είναι αυτό που λέει ότι είναι. Η ασφάλιση υγείας αφορά ζητήματα ασθενείας. Μόνο μερικά προγράμματα "ασφάλισης υγείας" είναι ασφάλειες ευεξίας.

Η ασφάλιση υγείας υπαγορεύει επίσης το είδος της φροντίδας που μπορείτε να λάβετε. Η ασφάλιση ευεξίας από την άλλη πλευρά εξακολουθεί να είναι ένα αναδυόμενο σύστημα. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν τέτοιου είδους σχέδια και δεν υποστηρίζουμε καμία ασφαλιστική εταιρεία, καθώς η δουλειά μου είναι να σας εκπαιδεύσω λίγο και πρέπει να εξετάσετε τι είναι σωστό για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Τα προγράμματα ασφάλισης ευεξίας έχω δει εργασίες όπως αυτό. Ο αυτοαπασχολούμενος ή η επιχείρηση μπορούν να αγοράσουν αυτά τα προγράμματα. Έχουν σημαντικά ιατρικά οφέλη για νοσοκομειακά και μερικές φορές συνταγογραφούμενα φάρμακα. Έχουν επίσης ένα "αμοιβαίο κεφάλαιο", όπου μέρος του ασφαλίστρου σας πηγαίνει που κερδίζει τόκο. Αυτό είναι το σωστό ενδιαφέρον.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για κάθε είδος φροντίδας που επιθυμείτε, συμπεριλαμβανομένης της εναλλακτικής ιατρικής της επιλογής σας. Τα κεφάλαια που δεν χρησιμοποιείτε σε ένα δεδομένο έτος παραμένουν στον προσωπικό λογαριασμό σας κερδίζοντας ενδιαφέρον κάθε χρόνο. Σε μια συγκεκριμένη ηλικία μπορείτε να αφαιρέσετε αυτά τα χρήματα και να τα χρησιμοποιήσετε. Έχω δει λογαριασμούς που φτάνουν τα 30k και περισσότερο. Γιατί να αγοράσετε ασφάλιση υγείας που δεν χρησιμοποιείτε;

Βήμα πρώτο

Δείτε τα προγράμματα ασφάλισης ευεξίας. Αγοράστε μόνο από γνωστή ασφαλιστική εταιρεία. Κάποιος, το όνομα του οποίου έχετε ακούσει στο παρελθόν, προσφέρει επίσης τακτικές πολιτικές. Είναι αγοραστές beware αγορά, έτσι κάνετε την έρευνά σας.

Βήμα δεύτερο

Τι ποσό προσωπικά βάζετε στο λογαριασμό αποταμίευσης σας κάθε εβδομάδα; Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι το έκανα από το paycheck μου. Αυτό δεν είναι αυτό που εννοώ. Σκεφτείτε πόσο ξοδεύετε κάθε μέρα σε απλά πράγματα όπως ο καφές ή το φαγητό. Μπορείτε να διαθέσετε 5,00 δολάρια την εβδομάδα;

Έχω συναντήσει μόνο ένα άτομο που είπε ότι δεν θα μπορούσε να σώσει ακόμη και αυτό. Έξι μήνες αργότερα αυτό το άτομο που δεν έγινε πελάτης μου τηλεφώνησε και είπε ότι το έκαναν και πραγματικά λειτούργησε. Εδώ είναι το σχέδιο σύντομο και γλυκό - θα πάω σε περισσότερες λεπτομέρειες στο online πρόγραμμα μου. Επικοινωνήστε με το γραφείο μου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λήψης δωρεάν ηλεκτρονικής σειράς μαθημάτων 7 μερών.

Κάθε εβδομάδα, είτε έχετε καταθέσει την πληρωμή σας απευθείας είτε όχι; έχετε όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αποσυρόμενοι από το λογαριασμό σας και τοποθετήσατε σε ένα σχέδιο αποταμίευσης σε μια επιχείρηση επενδύσεων όπως ο Charles Schwab. Χρησιμοποιήστε όποιον επιθυμείτε και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αυτόματο πρόγραμμα απόσυρσης και ότι τα κεφάλαια εισέρχονται σε πρόγραμμα αποταμίευσης.

Κάθε τρίμηνο διπλασιάζεται το ποσό που βάζετε. Εάν διαπιστώσετε ότι πραγματικά δεν λείπουν αυτά τα χρήματα από την καθημερινή σας ζωή. Διπλασιάζετε κάθε μήνα. Μην εκπλαγείτε εάν αρχίσετε να ψάχνετε για να αποθηκεύσετε και να προσθέσετε περισσότερα για το πόσο «βάζετε μακριά» κάθε εβδομάδα.

Μόλις ο λογαριασμός ισούται με το εισόδημα των 6 μηνών, μεταφέρουμε αυτά τα χρήματα σε διαφορετικό τύπο λογαριασμού και πηγαίνω σε μελλοντικά βήματα ίδρυσης του ηλεκτρονικού προγράμματος. Αλλά εξακολουθούμε να βάζουμε κεφάλαια στις αποταμιεύσεις.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουμε στη βάση ένα λογαριασμό αποταμίευσης 6 έως 9 μηνών που κερδίζει λίγο καλύτερα από έναν τραπεζικό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Το επόμενο επίπεδο είναι ένα συγκεκριμένο είδος χρηματαγοράς με το ίδιο ποσό κεφαλαίων που κερδίζει ένα ελαφρώς υψηλότερο επιτόκιο και ούτω καθεξής μέσω του προγράμματος Wealth Mastery.

Σημείο στην πραγματικότητα, πρόσφατα "Σήμερα στο MSN" προσέφερε μια ματιά στη συνήθεια των εκατομμυριούχων. Απλό θεμελιώδες σχεδιασμό κατέκτησε τα χέρια.

Συμβουλή μπόνους

Επενδύστε στην ευεξία σας. Επισκεφθείτε έναν εναλλακτικό γιατρό, όπως έναν εξουσιοδοτημένο βελονιστή NCCAOM. Αυτό εξασφαλίζει ότι βλέπετε κάποιον που έχει ολοκληρώσει ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα σε ένα Oriental Medical College.

Πολλοί βελονιστές έχουν άδεια μέσω του ιατρού ή των προγραμμάτων χειροπρακτικής. Αυτά τα προγράμματα στερούνται εκπαίδευσης και αριθμού ωρών για να συναντηθούν. Βεβαιωθείτε ότι ο ιατρός σας είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Επιτροπής Πιστοποίησης Βελονισμού και Ανατολικής Ιατρικής. Ακόμη και αν αγαπάτε το γιατρό σας, επιλέξτε ένα NCCAOM βελονιστής για αυτή τη δουλειά - θα πάθετε να πάρετε το παιδί σας σε έναν γυναικολόγο μόνο και μόνο επειδή παραδίδουν μωρά;

Ή αν είστε κάτοχος μιας Porsche, θα το πάρετε σε μια αντιπροσωπεία της Honda μόνο και επειδή έχετε επίσης μια Honda. Όχι, παίρνουμε τους αγαπημένους μας και τα υπάρχοντά τους στους ειδικούς. Κάνετε το ίδιο με την υγεία σας.

Γιατί προτείνω έναν βελονιστή; Εκπαιδεύονται στην ευεξία και την υγειονομική περίθαλψη.

Οι ασκούμενοι της Ανατολικής Ιατρικής γνωρίζουν πώς να εργάζονται με όλους τους τύπους ασθένειας και να σας κρατούν καλά. Προγραμματίστε μπροστά ακόμη και αν αισθάνεστε υπέροχα, πάρτε τώρα μια αξιολόγηση και ακολουθήστε ένα πρόγραμμα ευεξίας για να συνεχίσετε να αισθάνεστε υπέροχα στα χρυσά σας χρόνια.

Ένα πρόγραμμα ευεξίας μπορεί απλά να σημαίνει να επισκέπτεστε τον βελονιστή σας και τον μασάζ θεραπευτή μία φορά κάθε μήνα. Προσθέστε τα δολάρια που εξοικονομούσατε μην αρρωστήσετε.

Σχολιάστε